Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

 

CAZARE

Vila deosebita, opera unui artist plastic, amplasata pe un platou care domina imprejurimile, oferind o panorama vasta asupra peisajului care imbina verdele dealurilor impadurite cu formatiuni albe de calcar.

       Constructia solida din caramida este placata cu travertin iar finisajele interioare imbina caldura rustica a lemnului cu forta sobra a pietrei.
Suprafata construita de 330 mp este impartita in 2 zone distincte.

       Terasa inchisa cu geamuri mari si pereti ornamentali din piatra, este camera de primire (sufragerie), care iarna se transforma in sera, unde isi gaseste loc si un mare brad de Craciun.
Cele 3 dormitoare se gasesc pe un hol cu mozaic din piatra si ornamente sculptate in lemn. Tot aici se afla o sala de baie cu cabina de dus in faianta, o debara foarte spatioasa si o bucatarie cu dotari moderne cu gresie, faianta si colt pentru servirea mesei, toate in nuante de albastru.
Printr-un mare glasvand rustic se patrunde intr-un mare living cu pereti ornamentati cu piatra si oglinzi, spatiul ideal pentru relaxare si pentru expunerea lucrarilor de arta.
Dormitoarele sunt situate pe un hol spatios cu seminee din piatra. Sala de baie cu grup sanitar si cada este repartizata in 2 spatii distincte avand si loc pentru sauna, poseda faianta si gresie. Intreaga cladire dispune de incalzire centrala. Exista si o anexa de 300 mp care poate avea diverse utilizari (depozitare, crama, etc).  
Terenul aferent este de 3.800 mp. In mijlocul gradinii se afla trandafiri si alte plante ornamentale. De asemenea exista o piscina si spatiul pentru terenul de tenis.
Totul este iluminat feeric de 60 de felinare din bronz. Mai exista un teren cultivabil, numerosi pomi fructiferi si circa 50 de tufe de trandafiri de import.

 

 

LOCATIE

MAI PUTETI VIZITA: